Onze gratis SEO webscan geeft je vrijblijvend belangrijk inzicht.

Je wilt dat je website betere resultaten behaalt, dus kijk je naar advertenties (SEA) maar ook naar optimalisatie (SEO).  Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is van cruciaal belang voor het succes van je website en het verbeteren van je sales. Wil je hoger ranken in Google, zorg er dan voor dat de website qua SEO dus wat betreft autoriteit, de techniek en de unieke content optimaal is.

Het begint met het maken van een SEO plan. Maar hoe begin je daarmee? Hoe weet je wát je precies aan moet pakken? Daar is onze SEO check voor!  Wij laten je vrijblijvend zien waar je kunt groeien met je website en waar je verbeterpunten liggen. Misschien zelfs welke foute dingen je doet…wij kijken tijdens de SEO test kritisch naar de volgende zaken:

  • Op je website – je inhoud/content, je interne links,  de meta descriptions – ook van de plaatjes, zoekwoord optimalisatie en, heel belangrijk de paginasnelheid
  • Over je website – je autoriteit, oftewel hoe serieus wordt je site genomen en zijn er externe links die naar jouw site verwijzen

Dus kijk: waar staat jouw website op dit moment en waar wil je naar toe? Is dat met je budget haalbaar en hoe snel verdien je het terug? Deze vragen staan centraal tijdens de Sales Architects SEO scan. Wij zijn experts op het gebied van SEO en helpen je graag verder met de optimalisatie van je website en de groei van je sales. SEO is duurzamer dan adverteren maar het is een vak apart. Onze gratis SEO check biedt je inzicht en kansen. Use it, do not lose it.

seo-analyse
Website Analyse

Gratis SEO Analyse

Onze experts kijken gratis naar je website voor een vrijblijvend advies onder het genot van een kop koffie.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field