Onderhoud en beveiliging

Het regelmatig doorvoeren van updates is slechts één klein onderdeel van goed website onderhoud. Goed onderhoud omvat nog veel meer en wij zijn de specialisten die dat werk voor je kunnen doen. Onze specialisten doen het (WordPress) website onderhoud voorallerlei bedrijven, varierend van kleinere WordPress websites tot grotere webshops. Wij ontzorgen je volledig. Regelmatig komen zwakheden in plugins en systemen bovendrijven, waardoor bezoekers bijv. geen aankopen kunnen doen of de site niet meer veilig is.  Je wilt te allen tijde het hacken van je website een klantgegevens voorkomen. Met degelijk onderhoud waarborgen de Sales Architects de functionaliteit en veiligheid van jouw website, zodat jij verder kunt groeien met meer rendement.

Neem gerust contact met ons op

Updates
We zorgen dat WordPress, thema’s en plug-ins altijd up-to-date zijn.

Vulnaribilities
Soms worden zwakheden in plugins of thema’s pas later bekend. Wij zorgen dat er geen onveilige code op je website draait.

AVG
Vooral voor instellingen in de zorg verzorgen wij de formulieren en dragen we zorg voor de correcte verwerking en bewaring van cliënt- en patiëntgegevens.

Optimalisatie
Het installeren van een WordPress website is snel gedaan: webhosting, WordPress thema’s en plugins zijn immers overal verkrijgbaar. Helaas draagt het grote aanbod aan WordPress producten en diensten ook bij aan een groot aantal trage en slecht werkende websites. Wij optimaliseren je website en hosten op een uitstekend netwerk. We maken je website gegarandeerd razendsnel.

Monitoring
We houden je WordPress website 24/7 in de gaten. Wij zijn WordPress specialisten en staan dag en zelfs nacht voor je klaar bij problemen en vragen.

De Sales Architects gespecialiseerd in onderhoud, beveiliging, development en optimalisatie van WordPress websites. Wij bieden doelgerichte oplossingen voor al jouw vragen en uitdagingen rondom WordPress websites en WooCommerce webshops. Onze specialisten helpen je graag op weg.

Wij kunnen het onderhoud en beveiliging van je (WordPress) website overnemen tegen gunstige tarieven en voor ieder type website. Morgen al ontzorgd worden?