Pet Travel Service van Matty Linders

Sales Architects, helpt bedrijven bij het zichtbaar worden en hoog scoren in Google. Zo ook deze leuke persoonlijke en professionele dienstverlening : het wereldwijde privé huisdiertransport door Worldwide Personal Pet Travel Service, opgericht en met liefde gerund door Matty Linders.

Wie is Matty Linders?

Matty, een ervaren reisbegeleidster voor katten en kleine honden, woont in een schilderachtig dorpje in het noorden van Nederland. Met haar 44 jaar heeft ze een rijke achtergrond in de dierenzorg, waaronder bijna twee decennia als paraveterinair/dierenartsassistente en mede-eigenaar van een dierenkliniek. Matty’s passie voor dieren strekt zich ook uit tot haar werk als fokker in haar eigen Bengalen Cattery, Cattery Margai Chiarli.

Unieke VIP Huisdier Transport Service

Matty biedt een ongeëvenaarde Pet Travel Assistant service, die verder gaat dan de traditionele Pet Courier of Pet Nanny diensten. Haar aanpak verzekert een VIP behandeling, waarbij stijl en comfort samenkomen om aan alle behoeften van uw geliefde huisdier te voldoen tijdens hun reis.

Individueel en Comfortabel

Een kernaspect van Matty’s service is de belofte om altijd met één dier tegelijk te reizen, waardoor een uiterst persoonlijke en stressvrije ervaring wordt gegarandeerd. In bijzondere gevallen kan ze met maximaal twee of drie dieren reizen, mits ze uit hetzelfde huishouden komen. Dit zorgt voor een comfortabele en ontspannen reis, ongeacht of het transport per auto of in de cabine van een vliegtuig plaatsvindt.

Wereldwijde Reisexpertise

Matty’s expertise in huisdiertransport is wereldwijd erkend. Ze heeft huisdieren begeleid naar diverse landen, waaronder Amerika, Engeland, Canada, en vele Europese bestemmingen. Haar uitgebreide ervaring en professionele benadering zorgen ervoor dat elk huisdier veilig en met minimale stress op hun bestemming aankomt.

Toewijding aan Dierenwelzijn

Door haar achtergrond in dierenzorg en haar liefde voor dieren, behandelt Matty alle huisdieren met dezelfde zorg en aandacht alsof ze van haarzelf zijn. Haar doel is om de reis zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken, waardoor zowel huisdieren als hun eigenaren gerustgesteld kunnen zijn.

tweetalige website

De website van Matty is zorgvuldig ontworpen om zowel Nederlandse als internationale klanten te bedienen, met inhoud die beschikbaar is in zowel Nederlands als Engels. Deze tweetalige aanpak benadrukt Matty’s toewijding aan het bieden van uitzonderlijke service aan een breed publiek, waardoor haar unieke huisdiertransportdiensten toegankelijk zijn voor dierenliefhebbers over de hele wereld. Het onderstreept het universele belang van liefde en zorg voor onze huisdieren, een waarde die diep geworteld is in de missie van zowel Worldwide Personal Pet Travel Service als Sales Architects.

Je dier op reis? Matty Linders regelt het. 

Bij Sales Architects zien we de toewijding en passie van professionals zoals Matty Linders, die verder gaan dan alleen zaken doen en echt een verschil maken in de levens van anderen, inclusief onze viervoetige vrienden. Het is deze vorm van zorg en professionaliteit die we nastreven in alle aspecten van ook onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact op met Matty via Worldwide Personal Pet Travel Service voor een zorgeloze reiservaring voor uw huisdier.