Professioneel webdesign, inclusief uitmuntende service

WordPress sites optimaliseren en sneller maken, dat is onze passie. Veel Sales Architects klanten ervaren snelheidsverbeteringen tot wel 50% door naar ons platform over te stappen. Wij bieden 24/7 expert support door WordPress-specialisten en bieden een gratis website verhuisservice.

Om snelle, veilige en vooral betrouwbare webhosting te kunnen leveren, is een uitmuntende infrastructuur van het hoogste belang. Dat snappen we bij Sales Architects heel goed. We leggen je graag dan ook graag uit hoe we die snelheid bereikt hebben.

Hoogwaardig datacenter met bewezen kwaliteit

De servers en hardware waar de websites van onze klanten op draaien zijn ondergebracht in de datacenters van BIT in Ede. In dit innovatieve VEB beveiligingsklasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde datacenter zijn uptime, stabiliteit en kwaliteit een vast gegeven. Alle infrastructuur is aangesloten op gescheiden en dubbele power feeds waardoor stroomuitval – en dus downtime- bijna niet voor kan komen.

Superieure hardware

Naast een goed datacenter en netwerk, is goede, snelle en betrouwbare hardware natuurlijk van essentieel belang.  Wij zijn voorzien van de allernieuwste hardware met onder andere SSD’s in RAID10. Hierdoor halen we een geweldige snelheid met onze servers en kunnen we ook garant staan voor een hoge uptime.

Groene stroom en ISO

Ook goed te weten, onze platformen draaien op groene stroom en zijn voorzien van ISO certificaten.

man-idea-webdesign
on page SEO
Analysis

Gratis website en SEO Analyse

Onze experts kijken graag naar uw website voor een gratis check-up.

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field