Sitemap Sales Architects webdesign

Feestje? DJ huren in ‘t Gooi of Amsterdam?
Ben je verhuisd en wil je een feestje geven of een House-warming party? Als je een DJ wilt huren in Amsterdam of ‘t Gooi zit je bij ons goed. Boek je DJ doet een vrijblijvend voorgesprek aan huis in Amsterdam of ‘t Gooi, zodat je feest een succes wordt!
Gratis offerte,

De Gooise Fotobooth
De Gooise Fotobooth maakt van ieder feest of evenement een succes. Onze prachtige fotostand met printer maken het mogelijk om de leukste en mooiste  herinneringen digitaal en geprint vast te leggen. Wij maken je feest onvergetelijk. Klik hier om een photobooth te huren

Kwinkelenberg verhuizingen
Verzorgt al sinds 1926 met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht verhuizingen. Kwinkelenberg is een begrip in Amsterdam. Voor grote evenementen maken wij graag gebruik van de diensten van Kwinkelenberg.

De Gooise DJ
Eindelijk mogen we weer feesten! Dus ben je op zoek naar een DJ in ‘t Gooi! De Gooise DJ’s maakt er een feest van. Kijk op de website voor een sfeerimpressie en de uitstekende recensies.

AI Personeelstraining

AI Personeelstraining is een unieke speler in het veld van AI-training en beleidsontwikkeling. Een overzicht van wat we voor uw organisatie kunnen betekenen:

  1. Medewerkers Training: We bieden op maat gemaakte trainingen met als doel uw medewerkers te leren werken met en te profiteren van de voordelen van AI en GPT. Dit omvat het schrijven van effectieve instructies voor AI, die bedrijfsprocessen optimaliseren en de efficiëntie verhogen.
    Lees hoe wij medewerkers opleiden
  2. Hulp bij het opstellen van AI beleid: AI is niet alleen een technologische tool; het heeft ethische, juridische en operationele implicaties. We helpen bedrijven bij het opstellen van een AI-beleid dat deze overwegingen in acht neemt, zodat ze de voordelen van AI volledig kunnen benutten terwijl ze beschermd zijn tegen mogelijke risico’s.Compliance met wetgeving staat daarbij centraal.
  3. Implementatie van AI-beleid: Een beleid op papier is slechts de eerste stap. We begeleiden bedrijven bij de daadwerkelijke implementatie van dit beleid in hun dagelijkse bedrijfsvoering.
  4. Juridische ondersteuning: Met de constant veranderende technologische landschap komt ook een evoluerende set van wet- en regelgeving. We helpen bedrijven juridisch up-to-date te blijven met betrekking tot AI, zodat ze altijd in overeenstemming zijn met de laatste regelgeving.

Gooise Media

Gooise Media is een webdesignbureau dat zich richt op het creëren van prachtige en functionele websites voor onze klanten die hoog ranken in Google. Ons doel is om het online succes van onze klanten te vergroten door middel van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die de aandacht trekken van potentiële klanten en bezoekers.