Amsterdams verhuisbedrijf Kwinkelenberg

Verhuisbedrijf Kwinkelenberg

Verhuizen in Amsterdam? Wilt u uw hele inboedel of alleen de grote stukken laten verhuizen? Of gaat uw bedrijf van of naar Amsterdam verhuizen en wilt u het strak geregeld hebben?

Schakel verhuisbedrijf Kwinkelenberg Amsterdam in voor een zorgeloze verhuizing tegen een scherpe prijs! En Kwinkelenberg is het verhuisbedrijf met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Deze verhuizers zijn als sinds 1926 actief en kennen de regio Amsterdam op hun duimpje.

De verhuisservice van Kwinkelenberg is excellent en de verhuisspecialisten hebben op iedere vraag een passend antwoord! Grote, kleine, senioren- , particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen, alles kan.

Amsterdamse Verhuizers op en top. Ze hebben ons geweldig ontzorgd tijdens de verhuizing naar de binnenstad van Amsterdam. Ook het inpakken en de montage waren goed geregeld. Dank aan Michel en zijn team van verhuizers.  – J. van den Berg

Michel Kwinkelenberg zegt over zijn bedrijf: “Kwinkelenberg verhuist met passie. Onze klanten en hun spullen zijn belangrijk. We zijn trots op het verhuisvak, en dat dragen we graag uit. Over verhuizen zelf valt heel veel te vertellen. De afgelopen 100 jaar, want zo lang bestaan we al,  hebben we als verhuizers al van alles meegemaakt.”

Kwinkelenberg verhuizingen helpt: wat te doen als je gaat verhuizen?  Wat moet je regelen bij een verhuizing?  Wat kost een verhuizer en wat komt er allemaal nog meer bij kijken? De experts van Kwinkelenberg staan klaar.

Kwinkelenberg laat met alles zien dat zij al jaren ervaring in verhuizen hebben.
Echt perfect!!  – Quirijn Wilson

Op zoek naar een ervaren verhuizer die het klappen van de zweep kent? Bezoek de website van Kwinkelenberg Verhuizingen. Wij mochten als webdesigners de website van Kwinkelenberg een nieuwe look geven. Neem een kijkje.

verhuisbedrijf-amsterdam